Kompetencer

Kompetencer

Bolig


 

Lys til hygge

Lys er med til at skabe stemning i et rum, og det er med til at fremhæve de møbler, blomster og malerier, som du er særlig glad for. Ved at dæmpe det traditionelle loftslys og kombinere det med standerlamper, spots og måske LED-lys kan du skabe lige den stemning, du ønsker. Samtidig har du muligheden for at skrue helt op for belysningen, når du skal gøre rent, eller børnene skal lave lektier.

 

Mange børn har brug for en smule lys at falde i søvn ved, her er en lysdæmper en rigtig god ide, lyset dæmpes til et behageligt niveau, og der spares energi.

 

Du kan styre lyset på flere måder – direkte på kontakten, med en fjernbetjening eller fra computeren, hvor du endda kan definere forskellige lys-scenarier.

 

 

Udendørs belysning

Selv om du ikke er mørkeræd, er det alligevel skønnest at komme hjem til et hus, hvor lyset ved døren tænder automatisk. Også gerne lyset i entreen. Det giver tryghed, og samtidig forhindrer det, at du falder over glemte cykler og legeredskaber på vej ind fra bilen. En bevægelsessensor giver dig en større tryghed, også når der kommer ubudne gæster.

 

Der er mange måder at skabe ekstra tryghed med lys, og ofte kræver det kun små ændringer i installationen.

 

 

El i nybyg og ombyg

Nybyg

Når du bygger nyt er det vigtigt at tage el-installationen med i designfasen.

 

Skal din el-instalation være traditionel eller intilligent? Den traditionelle el-installation opfylder behovet for lys. Men en moderne bolig bør i dag etableres med LK IHC – Intelligent House Concept. IHC giver nye dimensioner af sikkerhed, komfort og fleksibilitet i hjemmet.

 

Benyt en plantegning over dit kommende hjem og tegn dine møbler ind. Flytter du tit rundt på møblerne, skal der tages hensyn til det – heller en stikkontakt for meget end en for lidt. Reglerne for nybyggeri kræver en stikkontakt pr. påbegyndte 4 m2 beboelsesrum, men det er langt fra altid nok.

 

Overvej hvilken type belysning du har brug for i de enkelte rum. foretrækker du feks. en læselampe på væggen eller på bordet i dit soveværelse? og har du brug for at kunne tænde og slukke for loftsbelysningen i begge ender af din gang eller entre? Overvej dine egne og familiens behov grundigt, og tag os med på råd, og hør om de mange forskellige løsningsmuligheder.

 

Ombyg/renovering

Skal din familie til at lave mindre eller større renoveringer i jeres bolig, så er det en god ide også at kigge el-installationen efter i samme omgang.

 

Vi har produkter, der sikrer større komfort og mere sikkerhed i hverdagen.

Blandt andet trådløse kontakter der gør det nemt at indføre nye funktioner i din el-installation.

 

Eller måske glemmer børnene at slukke lyset i bryggerset? Så er det en god ide at få installeret en bevægelsessensor, der automatisk slukker lyset, når der ikke er nogle i rummet.

IHC komfort


IHC – Intelligent House Concept gør din hverdag nemmere, med et væld af praktiske funktioner, som f.eks ‘sluk alt’ funktion.


Når du forlader dit hus, så sikrer et tryk på en knap, at alt det du ønsker, der skal være slukket, også bliver slukket.


Boligsimulering er en anden praktisk funktion der gør, at din bolig ser beboet ud, når du er på ferie og lignende.


Udover IHC findes der i dag mange andre produkter, der gør det nemt at give en eksisterende installation mere komfort. Nye trådløse betjeningstryk og styrede stikkontakter samt lampesteder gør det nemt lave en ekstra tænding mm.


Bevægelsessensorer, der automatisk tænder lyset når du træder ind i et rum, er udover komforten en løsning, der bidrager til at spare energi.

 • Lys til hygge
 • Udendørs belysning
 • El i Nybyg og ombyg
 • .IHC Komfort
 • Sikkerhed
 • El-tjek
 • Hjælp til selvhjælp

 

PK Teknik

Sikkerhed

Hjemme hos dig skal du selv bestemme, hvem der kommer indenfor.


Når du sætter fokus på sikkerheden, sikrer du dig at ubudne gæster holder sig langt væk. Skulle de alligevel vove sig for tæt på, så skal de have sværest mulige betingelser at ”arbejde under”.


En effektiv tyverialarm, kombineret med automatisk tænd af lys, video overvågning, adgangskontrol mm, er nogle af de ting, vi kan hjælpe dig med.


I etagebyggeri er en porttelefon med kamera en god tryghed, så kan du altid se, hvem der gerne vil ind. Det kan den også være i en villa, hvis det ikke er muligt fra vinduerne at se, hvem der ringer på.


Videoovervågning, hvor billederne bliver optaget og gemt, har en stor forebyggende effekt, og kan i givet fald hjælpe politiet med at opklare indbruddet, hvis det sker. Husk at skilte med, at stedet bliver videoovervåget – dels kræver loven det, dels kan skiltet måske få tyven til at vælge et andet mål.


El tjek


Elektricitet er en nyttig og uundværlig ressource i vort samfund og med korrekt udførte installationer, er den normalt også en ufarlig ressource. Men hvis installationer udføres forkert, kan den udgøre risiko for såvel liv som ejendom. Her er fire punkter, der er med til at øge din el-sikkerhed.


Sørg for, at der er en HFI/HPFI-afbryder hvor du bor. Den sidder i eltavlen og afbryder strømmen, hvis der sker fejl.

Test afbryderen et par gange om året ved at trykke på den lille prøveknap. Så ved du, at den fungerer.

Hold orden i dine ledninger. Undgå for mange løse ledninger og stikdåse på stikdåse. Ledninger skal ligge, så isolationen ikke ødelægges. Ødelagt isolation giver strømmen frit spil.

Lav ikke selv elektrisk arbejde. Hjemmelavede og halvfærdige elektriske konstruktioner kan være farlige.

På billederne ser du et par eksempler på hjemmegjort arbejde.

Hjælp til selvhjælp


Her er en køreplan, hvis din HPFI-afbryder har slukket for strømmen:


1. Sluk for alle grupper på din el-tavle.


2. Tænd HPFI-afbryderen.


3. Tænd grupper på din el-tavle én ad gangen, indtil du finder den der får HPFI-afbryderen til at koble ud. Sluk denne gruppe, tænd HPFI-afbryder, og resten af grupperne.


4. Nu er fejlen indkredset til den gruppe, der er frakoblet.


Nu er det tid at kontakte el-installatøren, for at få fejlen nærmere lokaliseret.

Erhverv


 

hjemmesiden er under ombygning

 • Lystyrring
 • Tavle atbrjde

DATA INSTALATIONER


 

Hjemmersiden er under opbygning

 • PDS installationer
 • Lysleder installationer
 • Trådløst netværk
 • kbalet netværk

 

Kvalitet

 

Kvalitet er et naturligt fokuspunkt hos os. Ikke kun den håndværksmæssige kvalitet, men også i forbindelse med planlægning, dimensionering og selvfølgelig i forhold til el-lovgivningen.


 

For at opfylde vores kvalitetsmål har vi iplementeret et kvailtetstyringssystem, fra firmaet Lekon.

 

Lekon opdaterer jævnligt dette system.


 

Det betyder for dig, at vi altid opfylder de nyeste kvalitetskrav.


 

Find vores rapport her

Kan vi hjælpe dig med noget?

Kilting


 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved

 

P. Kilting A/S © 2014 | CVR 16708178

Kontakt info


Kastrup Afd.

32501965

Københavns Afd.

32545691

 

Forkontor@kilting.dk

Saltværksvej 60

2770 Kastrup 

 

Egilsgade 40-42

2300 København S

 

Genveje